AcasăSPORTIordanescu, rusinat de cum au jucat „tricolorii”

Iordanescu, rusinat de cum au jucat „tricolorii”

Anghel Iordanescu le-a reprosat „tricolorilor” atitudinea din prima repriza a meciului cu Lituania

Selectionerul Anghel Iordanescu se declara nemultumit de prestatia „tricolorilor” in partida amicala cu Lituania, castigata la limita, 1-0, gratie golului inscris de Nicusor Stanciu.

Anghel Iordanescu le-a reprosat „tricolorilor” atitudinea din prima repriza a meciului cu Lituania

Actiunea de la Giurgiu a fost una reusita doar prin prisma rezultatului, crede „Tata Puiu”. La finalul meciului, Iordanescu a criticat evolutia fotbalistilor trimisi pe teren: „Evident ca va trebui sa crestem in joc si sa avem o alta prestatie la Euro. Sunt convins ca, la Campionatul European, Romania va arata cu totul si cu totul altfel. Sunt multumit de rezultat, dar nu si de joc. In prima repriza am avut multe momente delicate, insa o remarc pe cea de-a doua, cand am aratat mai multa limpezime in joc”. „Ne-au lipsit omogenitatea si relatiile de joc, dar asta si datorita faptului ca au fost multi jucatori care nu au jucat”, a tras concluzia selectionerul, incurcand „datorita” cu „din cauza”.

Cu Spania intra titularii

Pentru partida amicala cu Spania, programata duminica, la Cluj, selectionerul pregateste mai multe schimbari in primul „11” al echipei nationale: „Din echipa de start au lipsit sase jucatori care eu consider ca ar putea fi in orice moment titulari. Pentru meciul cu Spania, vreau sa facem o evaluare a jucatorilor cu probleme medicale si a starii de oboseala. Evident ca vom schimba mai multi oameni. Ne dorim un rezultat pozitiv duminica pentru ca intalnim campioana Europei. Inteleg ca Spania va veni aici cu formatia de baza, cu jucatorii importanti, si in acest context va fi un test extrem de util”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
77 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger