AcasăSPORTIordanescu pentru Rusia 2018

Iordanescu pentru Rusia 2018

Iordanescu este pregatit sa duca nationala si la C.M. din Rusia

Negocieri aproape finalizate intre Federatia Romana de Fotbal si selectionerul Anghel Iordanescu. Oferta presedintelui Razvan Burleanu este un contract pe inca trei ani.

Iordanescu este pregatit sa duca nationala si la C.M. din Rusia

In pofida tuturor speculatiilor, este aproape sigur ca Romania va fi condusa la Campionatul European din Franta de generalul Iordanescu. Mai mult, sunt sanse mari ca „Tata Puiu” sa pregateasca echipa si in preliminariile pentru Cupa Mondiala din 2018. Presedintele FRF i-a oferit un contract pe trei ani, asa cum isi doreste Iordanescu, singurele neintelegeri fiind legate de valoarea salariului. „Cred ca va trebui sa mai asteptati putin cu semnarea noului contract, fiindca mai sunt niste lucruri de pus la punct. Probabil ca, intr-o perioada relativ scurta, se va sti exact care este situatia. Nu uitati, una este ce doreste domnul presedinte si alta este ce va vota Comitetul Executiv al FRF!”, a declarat Iordanescu.

Vrea „amicale” cu Germania si Spania

Altfel, selectionerul a mentionat ca isi doreste ca, in vederea pregatirii turneului final din Franta, echipa nationala sa joace partide amicale cu cele mai puternice formatii de pe continent! „I-am spus domnului Burleanu ca «nationala» ar avea nevoie de sase meciuri de pregatire pana la startul Campionatului European. Daca ma intrebati adversarii, am spus ca imi doresc cele mai bune cinci, sase echipe din Europa. Am specificat Germania, Anglia, Spania, Portugalia… iar cu Italia, deja s-a rezolvat”, a subliniat „Tata Puiu”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger