AcasăSPORTIordanescu, doi atacanti accidentati in Franta

Iordanescu, doi atacanti accidentati in Franta

Delegatia echipei nationale a Romaniei a plecat duminica dimineata, cu un avion charter, spre Franta, acolo unde va participa la Euro 2016.

Jucatorii, antrenorii si oficialii FRF au purtat costume bleumarin cu elemente personalizate cu tricolorul Romaniei. Singurul care nu a putut sa imbrace sacoul de prezentare a fost atacantul Florin Andone, din cauza bandajului special de la mana dreapta.

De altfel, Andone nu este singurul fotbalist accidentat din lotul Romaniei. Si Denis Alibec are o problema la mana, ambii jucatori putand evolua la C.E. doar daca UEFA isi va da acordul pentru ca Andone si Alibec sa poarte cate o fasa elastica. De remarcat ca Anghel Iordanescu merge in Franta cu doi atacanti din patru loviti!

Echipa nationala va locui si se va antrena foarte aproape de Paris (la numai 15 kilometri de Aeroportul Charles de Gaulle), intr-un castel transformat in hotel de 5 stele. Tiara Chateau Hotel Mont Royal Chantilly se afla in vecinatatea localitatii La Chapelle-en-Serval (2 kilometri), acolo unde aseara trupa lui Iordanescu a efectuat primul antrenament, pe „Stade Intercommunal du Servois”.

Franta calca totul in picioare

Franta a mai bifat o victorie, 3-0 cu Scotia, la Metz, in ultimul joc de verificare pentru trupa lui Didier Deschamps. „Les Bleus” au marcat prin Olivier Giroud (min.8 si 35) si Laurent Koscielny (min.40), mentinandu-si media ridicata de goluri si aratand mai multa siguranta in aparare.
Giroud este cel mai periculos jucator francez al momentului, cu 7 goluri in ultimele 7 partide.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
185 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger