AcasăSPORTIonut Lupescu si-a anuntat decizia: candideaza la presedintia FRF!

Ionut Lupescu si-a anuntat decizia: candideaza la presedintia FRF!

Fostul international s-a hotarat sa intre in cursa pentru prima functie in cadrul Federatiei Romane de Fotbal.

Ionut Lupescu a anuntat oficial faptul ca isi va depune candidatura la alegerile din aprilie, lasand sa se inteleaga ca a ales sa faca un astfel de pas impulsionat fiind de mesajele venite in acest sens din directia celor care sunt pasionati de „sportul rege”. „Sunteti multi care mi-ati solicitat de-a lungul ultimului ani sa imi pun experienta, cunostintele si pasiunea in serviciul fotbalului din tara mea. V-am auzit, am inteles, am cantarit si am luat decizia conforma, cu dorintele voastre, sa imi depun candidatura la presedintia Federatiei Romane de Fotbal. Va multumesc pentru incredere”, a transmis fostul jucator al Generatiei de Aur, duminica dimineata, pe Twitter.

In cursa pentru sefia FRF, Lupescu (49 de ani) il va avea ca adversar, printre altii, chiar pe actualul sef al FRF-ului. Razvan Burleanu aspira la un nou mandat in fruntea institutiei pe care o conduce din primavara lui 2014.

Alegerile pentru prima functie in cadrul Federatiei Romane de Fotbal vor avea loc pe 18 aprilie.

Cititi si: Lupescu poate si trebuie sa fie presedinte al FRF

sursa foto: Twitter/Ioan Lupescu

279 afisari

2 COMENTARII

  1. Burileanu a fost pus șef la FRF de generalul de carton Gabi Oprea! Nu are nimic de-a face cu fotbalul, este un incompetent politruc care a făcut prăpăd în fotbalul românesc!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger