AcasăSPORTIonut Lupescu, primele declaratii dupa aflarea rezultatelor alegerilor de la FRF

Ionut Lupescu, primele declaratii dupa aflarea rezultatelor alegerilor de la FRF

La scurta vreme dupa ce s-a aflat ca a iesit pe locul doi in cadrul alegerilor pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal, obtinand 78 de voturi, fata de ele 168 ale principalului sau contracandidat, actualul presedinte al FRF, Ionut Lupescu l-a felicitat pe castigatorul alegerilor.

Si le-a multumit atat celor care l-au votat, cat si „celor care au avut alta optiune”. Totodata, in discursul de dupa aflarea oficiala a rezultatelor votului de miercuri, fostul oficial al UEFA si international al „Generatiei de Aur” a sustinut ca a considerat ca a trebuit sa faca acest pas pentru binele fotbalului autohton. „Cred ca a fost de datoria mea sa vin si sa incerc ca fotbalul sa putem sa-l redresam, sa-l dezvoltam. Sper ca in urmatorii patru ani dvs. (…) sa aveti performanta pe care toata lumea o asteapta. Multumesc inca o data”, a declarat Lupescu.

Ulterior, la iesirea din sala, fostul international a mai facut cateva declaratii. „Acum am simtit ca trebuie sa fac acest pas, sa ma intorc (…) cred ca eram mult mai rau daca n-as fi incercat, a punctat Lupescu.

sursa foto: Twitter -Ionut Lupescu

559 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger