AcasăSPORTIonut Chirila da tarcoale echipei Dinamo

Ionut Chirila da tarcoale echipei Dinamo

Cea mai mare dorinta a lui Ionut Chirila este sa antreneze Dinamo

Nemultumiti de cum jocul formatiei sub comanda lui Gheorghe Multescu, oficialii clubului Dinamo cauta solutii pentru banca tehnica. Ionut Chirila se bucura de sprijin „extern”, insa nu are si vestiarul de partea sa.

Cea mai mare dorinta a lui Ionut Chirila este sa antreneze Dinamo

Laudat in fata sefilor dinamovisti chiar de Mircea Lucescu, Ionut Chirila pare favorit in clipa de fata sa preia echipa de la Multescu (61 de ani), caruia i se reproseaza jocul slab si starea tensionata creata in vestiar. Chiar daca se afla sub contract cu Concordia Chiajna, Chirila poate parasi in orice moment gurparea ilfoveana pentru a semna cu formatia din Stefan cel Mare, scrie „fanatik.ro”. Considerat genul de antrenor care pune baza de tineri, capabil sa inceapa reconstructia la Dinamo, Chirila a fost vazut tot mai des, in ultima perioada, in compania presedintelui Constantin Anghelache. Totusi, se pare ca fotbalistii cu personalitate din lot il cer „principal” pe Flavius Stoican, ale carui rezultate cu Dinamo 2 sunt excelente in acest sezon (trei victorii din tot atatea meciuri). „Nu are deloc experienta”, este verdictul pus de sefi.

De remarcat ca despre Dinamo a vorbit si Vasile Miriuta, tehnicianul Ceahlaului, care a declarat, insa, ca nu vrea sa plece de la Piatra Neamt atat de repede: „Am vazut ca ma vrea Dinamo, dar astea sunt doar speculatii, eu ma gandesc momentan numai la cum sa fac sa joace Ceahlaul cat mai bine”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
585 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger