AcasăSPORTIonut Badea, demis in direct la tv

Ionut Badea, demis in direct la tv

Ramas din nou somer, Ionut Badea se considera pe mai departe "un antrenor foarte bun"

Directorul general al clubului Otelul Galati, Narcis Raducan, l-a demis pe antrenorul Ionut Badea dupa infrangerea din meciul cu Sageata Navodari, scor 1-2.

Ramas din nou somer, Ionut Badea se considera pe mai departe "un antrenor foarte bun"

Anuntul incetarii colaborarii cu Ionut Badea a fost facut in direct la televizor, ceea ce tinde sa devina un obicei in Liga 1, brevetat de miliardarul giurgiuvean Ioan Niculae. „Din aceasta seara, Badea nu mai este antrenorul Otelului. In urmatoarele zile vom anunta viitorul antrenor. Primul raspunzator este antrenorul, dar si jucatorii au ce sa isi reproseze. Sper sa fie o lectie pentru ei, sa fie socul dorit la echipa si sa vina rezultatele”, a spus Raducan. Vestea nu l-a luat prin surprindere pe Ionut Badea, dupa cum chiar acesta a recunoscut: „Nu este un moment placut pentru mine. De-a lungul timpului am facut impreuna cu oficialii analize despre jocul echipei. Din pacate, criza de rezultate a continuat si s-a ajuns la aceasta decizie. Indiferent ce s-a intamplat, va spun ca Badea este un antrenor foarte bun, o sa vedeti acest lucru. Sper ca cel care vine sa faca mai multe decat am facut eu”.

In aceste zile, galatenii negociaza cu Dorinel Munteanu revenirea pe banca tehnica. „Ar fi un lucru extraordinar daca s-ar intoarce Dorinel”, a comentat Narcis Raducan.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
464 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger