AcasăSPORTIonel Stoica, acuzat ca a luat niste tablouri din redactia TVR

Ionel Stoica, acuzat ca a luat niste tablouri din redactia TVR

Ionel Stoica, veteranul Departamentului Sport, a ajuns subiect de bancuri

Angajatii televiziunii publice au primit pe mail un filmulet in care fostul comentator sportiv Ionel Stoica sustrage cateva tablouri din redactie, pe care le duce acasa. Informatia nu este confirmata oficial, dar este sustinuta de un filmulet care circula printre angajatii din Pangratti.

Ionel Stoica, veteranul Departamentului Sport, a ajuns subiect de bancuri

Ionel Stoica, unul dintre cei mai vechi angajati de la TVR, tinde sa-si dinamiteze activitate de peste 30 de ani pe micul ecran cu un gest absolut naucitor.

Realizatorul tv Isi duce "prada" in birou

Totul a inceput dupa ce angajatii Departamentului Sport din cadrul Televiziunii Publice au constatat, intr-o dimineata, ca trei dintre afisele inramate care atarnau pe pereti au disparut pur si simplu.

Stoica paraseste redactia cu un tablou in brate

Valoare lor era una de ordin sentimental, dar a intrigat faptul ca acestea s-au volatilizat dintr-o incapere cu usa incuiata. Un angajat mai curios din fire s-a decis sa mearga la firma de paza si sa ceara casetele inregistrate de camera de supraveghere.

„Ce avem noi aici?”

Spre suprinderea generala, angajatii TVR Sport au descoperit ca tablourile cu pricina fusesera luate chiar de Ionel Stoica. Dumnezeu stie pentru ce si din care motiv! Potrivit camerelor de supraveghere, disparitia acestora s-a petrecut pe 21 martie a.c, in jurul orei 10.00 dimineata. Realizatorul tv apare pe camera in timp ce isi pregateste „terenul”, asigurandu-se ca nu este vazut de nimeni. Stoica ia de pe pereti „ramele”, pe care le duce mai intai in biroul sau. Ulterior, duce afisele inramate la masina, unul cate unul, si pleaca spre casa. Dupa cateva zile, intrigati de ceea ce au vazut pe imagini, colegii din TVR monteaza cadrele si realizeaza un filmulet care il denumesc „Stoica in actiunea … «Tabloul»”. Acesta este distribuit catre toate casutele de mail ale angajatilor TVR.

Bagat in sedinta de Cernat

Filmul cu pricina ar fi ajuns si la seful Departamentului Sport, Cosmin Cernat, care l-a convocat pe Ionel Stoica in sedinta. „Cum ai putut sa faci asa ceva?! Maine dimineata, tablourile sa fie la locul lor, ca sa nu discutam altfel”, i-ar fi transmis Cernat realizatorului tv. Se spune ca Ionel Stoica s-a conformat numaidecat. A venit cu capul plecat in redactie, predand tablourile insusite. Povestea nu este recunoscuta in mod oficial, dar angajatii din Pangratti cunosc intamplarea. Conducerea ar fi dat ordin ca incidentul sa nu „respire” in exterior, pentru ca imaginea institutiei sa nu fie afectata. In urma ramane, insa, filmuletul cu pricina.

[youtube]TPDhyFEMDzo[/youtube]

author avatar
Sebastian Stan
6.885 afisari

2 COMENTARII

  1. Ce rusine! Cate mai sunt de aflat?? In cine sa ai incredere? Cat de mult te poate injosi lacomia??

  2. Poate aveau valoare sentimentala, de aceea le-a luat, insa trebuia sa anunte.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger