AcasăRecomandariIodanescu ameninta: Cu Spania, ori pe „Arena Nationala”, ori deloc!

Iodanescu ameninta: Cu Spania, ori pe „Arena Nationala”, ori deloc!

Cu mai putin de o luna ramasa pana la „amicalul” cu Spania, Federatia Romana de Fotbal nu stie inca pe ce stadion se va disputa cea mai importanta partida de verificare din ultimii ani.

„Arena Nationala” trebuia sa fie stadionul „de casa” al primei reprezentative

„Arena Nationala” ramane in continuare inchisa, la ordinul ISU si mai ales din frica Primariei Capitalei. In aceste conditii, o varianta optima pentru meciul din 27 martie era Cluj Arena, insa Anghel Iordanescu nici nu vrea sa auda ca trebuie sa duca echipa nationala in Transilvania. Pe motiv ca gazonul stadionului din Cluj nu este la cele mai bune standarde, selectionerul cere sa se faca tot posibilul pentru redeschiderea „Arenei Nationale”. „Nu stiu daca se va disputa la Cluj nici macar jocul cu Lituania. Eu sunt convins ca amicalul cu Spania va avea loc la Bucuresti, pe «Arena Nationala». In plus, din informatiile mele, stadionul din Cluj nu se afla intr-o stare foarte buna. Nu as vrea ca echipa nationala sa pateasca ce a patit la Ploiesti, la meciul cu Insule Feroe, cand ni s-a promis ca vom avea un gazon foarte bun si am ramas doar cu promisiunile”, a rabufnit Iordanescu.
Cum singura posibilitate ca Romania – Spania sa se dispute in Capitala este asumarea raspunderii atat de FRF, cat si de proprietarul stadionului, Primaria Capitalei, generalul Iordanescu le ordona celor implicati:
Trebuie facut tot ce e cu putinta pentru ca partida sa se joace la Bucuresti. Sunt convins ca atat FRF, cat si cei de la Primaria Capitalei isi vor asuma raspunderea si jocul se va disputa pe «Arena Nationala»”.
Nationala Romaniei are programate doua meciuri amicale in luna martie: pe 23 martie cu Lituania si patru zile mai tarziu contra Spaniei. Pe langa cele doua intalniri, Anghel Iordanescu a mai cerut trei partide de verificare in cantonamentul din Italia, iar ultimul test pentru tricolori va fi in iunie, la Bucuresti, contra Georgiei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
304 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger