AcasăSPORTIoan Niculae il desfiinteaza pe Ionut Chirila: „Stoican nu este antrenorul de...

Ioan Niculae il desfiinteaza pe Ionut Chirila: „Stoican nu este antrenorul de la Chiajna care a dormit in pat cu nu stiu cine”

Ioan Niculae crede ca Ionut Chirila s-a predat in fata Stelei

Patronul clubului Astra Giurgiu, Ioan Niculae, se asteapta la o alta replica din partea echipei Dinamo in meciul cu Steaua, mai puternica decat cea a formatiei Concordia Chiajna, care a pierdut cu 0-4 si 1-4 partidele disputate cu liderul campionatului.

Ioan Niculae crede ca Ionut Chirila s-a predat in fata Stelei

„In mod sigur Dinamo nu este Chiajna si nici antrenorul lui Dinamo nu este antrenorul de la Chiajna care a dormit in pat cu nu stiu cine”, si-a inceput tirul Niculae, altfel un finantator slobod la gura. „E clar ca meciul de sambata va fi altfel. In niciun caz aparatorii centrali de la Dinamo nu vor fi preocupati ca Steaua sa dea gol cat mai repede. Va fi probabil un joc mult mai echilibrat. Acum doua saptamani, acest neobrazat Ionut Chirila imi spunea mie sa imi fie rusine, inainte de primul meci al sau cu Steaua. Sunt curios acum, dupa cele doua meciuri, cui ar trebui sa-i fie rusine. Imi pare rau ca l-am primit la mine pe acest Chirila, crezand ca este ceva de capul lui, dar nu este. Ma refer din punct de vedere al bunui simt, al obrazului. Banuiesc ca nu putea sa-i bata pe Steaua, dar nu se facea de ras in halul asta”, a incheiat Niculae.
Derbiul Steaua – Dinamo din cadrul etapei a 21-a a Ligii 1 se va disputa sambata, de la ora 21.00, pe stadionul din Ghencea.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
334 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger