AcasăSPORTIoan Becali a facut un pas catre eliberarea conditionata

Ioan Becali a facut un pas catre eliberarea conditionata

La aproximativ un an si sapte luni de la incarcerarea sa, urmare a sentintei primite in „Dosarul Transferurilor”, fostul impresar este la un pas sa scape de detentie, dupa ce, joi, judecatorii din Medgidia au admis solicitarea depusa de catre aparatorii sai legali, in vederea eliberarii conditionate a lui Ioan Becali.

Trebuie spus, insa, ca Ioan Becali mai are de asteptat pana sa afle daca poate pleca sau nu acasa, pentru ca hotararea Judectoriei Medgidia nu este una definitiva si poate fi contestata de catre procurorii anticoruptie la Tribunalul Constanta in termen de trei zile de la pronuntare.

Condamnat, in martie anul trecut, alaturi de alte sapte nume cunoscute din fotbalul autohton, in asa-numitul „Dosar al transferurilor” de jucatori, la sase ani si patru luni de inchisoare, Ioan Becali se afla la acest moment in Penitenciarul Poarta Alba din Constanta.

Va reamintim ca sentinta definitiva in dosarul amintit a fost data, in martie 2014, de catre magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti.

author avatar
Cristina Stefan
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger