AcasăRecomandariIntrebare de baraj: cu Mutu sau fara?

Intrebare de baraj: cu Mutu sau fara?

Antrenorul Victor Piturca trebuie sa se decida in privinta unei chestiuni de interes national: va apela sau nu la serviciile lui Adrian Mutu, cel mai experimentat fotbalist roman al momentului?!

Piturca si Mutu, indemnati sa cooporeze din nou spre binele "nationalei"

Din Ucraina, tara si ea prezenta la barajul pentru calificarea la turneul final al Cupei Mondiale, tehnicianul Mircea Lucescu il indeamna pe Victor Piturca sa lase deoparte orgoliile, spre binele echipei nationale. „Nu stiu daca Mutu va fi convocat pentru baraj, este treaba selectionerului, dar sunt convins ca Adrian ar putea aduce ceva in plus in jocul Romaniei. Asta, desi, in ultimul timp, el nu a facut prea multe. Sper, totusi, sa revina la forma de altadata”, a comentat „Il Luce” subiectul momentului. In privinta unei posibile confruntari cu Ucraina, antrenorul campioanei Sahtior Donetk a avertizat: „Ucraina are un grup de fotbalisti foarte buni, cu mentalitate, si eu nu i-as recomanda Romaniei sa intalneasca la baraj acest adversar. Croatia, de exemplu, este sub nivelul Ucrainei”.

In incheiere, Mircea Lucescu a tinut sa-i linisteasca pe colegii sai de breasla din tara: „La echipa nationala trebuie sa vina ca selectioneri niste baieti tineri, cu foame de performanta; eu am o varsta si am stat departe de fotbalul romanesc in ultima perioada”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
288 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger