AcasăSPORTInternationalul camerunez Sebastian Bassong, ridicat de politie

Internationalul camerunez Sebastian Bassong, ridicat de politie

Bassong s-a duelat deseori cu Wayne Rooney

„Campionatul s-a incheiat, scandalurile continua”, asa s-ar putea spune despre ultimul incident aparut in fotbalul englez.

Bassong s-a duelat deseori cu Wayne Rooney

Fundasul camerunez Sebastian Bassong, de la Norwich City, a fost ridicat de politie, dupa ce a postat pe site-urile de socializare mai multe fotografii in care aparea tinand un pistol in mana.

Ofiterii de politie din Norwich s-au temut ca Bassong va face un gest necugetat dupa ce a cazut, in mai multe randuri, victima unor atacuri cu tenta rasiala.

Aceasta poza l-a trimis pe Bassong in ghearele politistilor

Fotbalistul a declarat ca arma il ajuta doar sa o protejeze mai bine pe Elyah, fiica sa. Oficialii clubului Norwich City sustin ca de fapt pistolul nici nu ar fi unul real.

Nascut si crescut la Paris, Bassong a jucat pentru nationala de tineret a Frantei, dar la seniori a ales selectionata Camerunului.

Bassong s-a remarcat in tricoul lui Newcastle United, in sezonul 2008-2009, cand a jucat 30 de meciuri si a ajuns sa fie considerat unul dintre cei mai promitatori fundasi centrali din lume.

Perioada petrecuta la Tottenham Hotspur, 2009-2012, l-a tras mult inapoi, Bassong fiind folosit rareori si pe alte posturi decat cel pe care s-a specializat.

author avatar
Cristi Ionita
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger