AcasăSPORT"Insane Usain" a revenit! - VIDEO

„Insane Usain” a revenit! – VIDEO

usain-bolt-foto-sptfm.ro

Jamaicanul Usain Bolt a castigat, joi, cursa de 100 m din cadrul etapei Diamond League de la Roma, cu timpul de 9,91. Bolt s-a impus pentru a noua oara in ultimele zece curse in fata compatriotului sau Asafa Powell (9,93). Pe locul trei s-a clasat francezul Christophe Lemaitre (10,00).

usain-bolt-foto-sptfm.roRevenit pe pista dupa noua luni de absenta, „Insane Usain” a fost foarte aproape sa treaca al doilea linia de finis! Cu un start excelent, Asafa Powell a pornit ca din pusca din block-start si la jumatatea cursei avea un avans consistent. Dar triplul campion mondial a revenit fabulos si l-a intrecut pe Asafa pe ultimii cinci metri.

„Nu a fost cursa perfecta, insa sunt fericit. As fi putut alerga mai bine, insa acum privesc spre a urmatoarea cursa. E important ca am reusit sa castig si sa am incredere in forta mea”, a spus Bolt.

[youtube]LFpzo_4o218[/youtube]

„Diferenta dintre mine si Usain este ca el si-a facut cursa, iar eu i-am facut tot lui cursa. Nu am ramas relaxat si concentrat”, a declarat, dezamagit, Asafa Powell.

Daca pe Olimpico din Roma recordul mondial (9,58) semnat de Usain Bolt a ramas in picioare, marti ar putea fi batut deoarece jamaicanul participa la reuniunea de la Ostrava, unde il va intalni pe detinatorul celei mai bune performante a anului, conationalul sau Steve Mullings.

83 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger