AcasăSPORTIniesta, mai bun decat Messi si Cristiano Ronaldo

Iniesta, mai bun decat Messi si Cristiano Ronaldo

(foto: goal.com)

Iniesta, jucator al FC Barcelona, a castigat trofeul “Cel mai bun fotbalist din Europa”, intrecandu-i pe Messi si Cristian Ronaldo, fotbalisti mai bine cotati.

(foto: goal.com)

Desi Messi si Cristiano Ronaldo erau cotati drept favoriti la titlul de “Cel mai bun fotbalist din Europa”, Andres Iniesta a reprezentant surpriza competitiei, devansandu-i pe cei doi.

Premiul i-a fost oferit acestuia joi seara, fiind ales drept cel mai bun fotbalist de catre un for compus din 53 de jurnalisti sportivi, care au reprezentat tot atatea natiuni componente ale UEFA.

“Sunt incantat. Sunt foarte fericit ca am castigat acest trofeu. E un privilegiu”, a declarat Andres Iniesta in momentul in care i-a fost inmanat trofeul, informeaza marca.com.

Totodata, jucatorul lui FC Barcelona, Andres Iniesta, le-a dedicat premiul coechipierilor sai, fara de care nu ar fi reusit sa castige trofeul.

“Vreau sa impart acest premiu cu Leo Messi, colegul de la echipa de club, si tuturor coechipierilor de la nationala Spaniei, fara de  care acest tofeu nu ar avea vreun farmec”, a adaugat Andres Iniesta.

In urma cu un an Leo Messi a fost castigatorul trofeului, acesta intrecandu-i pe Cristiano Ronaldo si Xavi Hernandez.

author avatar
Ionut Zgimbau
730 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger