AcasăSPORTInedit! Un brand romanesc face reclama Azerbaidjanului

Inedit! Un brand romanesc face reclama Azerbaidjanului

Pe 10 mai, azerii celebreaza 90 de ani de la nasterea lui Heydar Aliyev, primul presedinte al Azerbaidjanului dupa ruperea de URSS si personaj care a dominat viata politica din Azerbaidjan in perioada 1969-2003.

Pentru a celebra cum se cuvine acest eveniment, autoritatile azere au decis sa puna umarul la organizarea inclusiv a unei gale de arte martiale in onoarea lui Heydar Aliyev, care a decedat in urma cu un deceniu.

Si pentru ca infrastructura tarii inca nu permite organizarea unui asemenea eveniment, s-a decis ca evenimentul sa aiba loc la Viena. Azerii au avut de ales intre mai multe branduri, iar in cele din urma au decis sa mearga pe mana Superkombat, promotie 100% romaneasca infiintata si condusa de Eduard Irimia.

Astfel, pe 10 mai, la Viena, se va disputa o gala de K1 in care cei mai buni luptatori din Azerbaidjan vor infrunta adversari de top din alte tari. De departe capul de afis il reprezinta participarea lui Zabit Samedov, cel mai cunoscut luptator din Azerbaidjan, sportiv care si-a masurat fortele de-a lungul timpului cu Badr Hari, Serghei Lascenko, Tyrone Spong, Ray Sefo sau Raul Catinas.

Samedov urmeaza sa-l infrunte pe polonezul Wieslaw Kwasniewski in main-event-ul galei. Cristian „The Fastest” Milea este singurul reprezentant al Romaniei pe card, el urmand sa se bata cu aezrul Ramal Aslanov in limitele categoriei 72 de kilograme. Un alt nume greu de pe card este austriacul Fadi Merza, care se va lupta cu Parviz Abdullayev la 72,5 kilograme.

Superkombat intentioneaza sa profite la maxim de gala New Heroes, de la Viena, si sa-si completeze lotul cu unul sau mai multi luptatori care vor demonstra ca merita.

author avatar
Cristi Ionita
275 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger