AcasăSPORTIncredibil: n-au perne suficiente pentru toti sportivii!

Incredibil: n-au perne suficiente pentru toti sportivii!

Un camion de perne se indreapta in graba spre Soci

Autoritatile ruse au ramas fara perne pentru sportivii olimpici, astfel ca voluntarii prezenti la Soci au fost informati ca pernele lor vor fi transferate in Satul Olimpic.

Un camion de perne se indreapta in graba spre Soci

In pofida cheltuielilor uriase, Rusia a neglijat cateva detalii cheie. Astfel, s-a constatat ca nu ajung pernele pentru sportivii din Satul Olimpic, sustine Luiza Baibakova, voluntar la Jocurile Olimpice. Ea a publicat o fotografie pe Instagram, cu o nota de informare care ii anunta pe voluntari ca „din cauza penuriei extreme de perne pentru sportivii care au ajuns in mod neasteptat in Satul Olimpic, se va face un transfer de perne din toate apartamentele catre depozit la 2 februarie. Va rugam sa fiti intelegatori! Trebuie sa ajutam sportivii sa iasa din acest impas”.

Desi nu poate fi o scuza, realitatea este ca in toata istoria Jocurilor Olimpice de iarna n-au fost atat multe tari prezente ca acum: 88 de state si-au trimis sportivii in Rusia. Printre participante gasim Paraguay si Zimbabwe, aflate pentru prima data la o astfel de competitie.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger