AcasăSPORTINCREDIBIL! Cel mai spectaculos boxer a ajuns dupa gratii

INCREDIBIL! Cel mai spectaculos boxer a ajuns dupa gratii

Deontay Wilder (stanga) este cunoscut drept "noul Mike Tyson"

Este considerat de multa lume cel mai tare boxer al momentului, insa comportamentul vulcanic l-a costat enorm, facandu-l sa ajunga chiar la inchisoare.

Deontay Wilder (stanga) este cunoscut drept "noul Mike Tyson"

La 28 de ani, americanul Deontay Wilder este considerat o legenda in devenire a boxerilor de la categoria grea, palmaresul sau fiind absolut incredibil.

Are 28 de victorii din 28 posibile si toate obtinute prin knock-out, desi in fata sa au stat adversari ca Audley Harrison, Kelvin Price sau Damon Reed. Mai mult, desi a disputat inclusiv meciuri de cate 10 reprize, niciun adversar nu i-a rezistat mai mult de 12 minute in ring.

Se vehicula chiar posibilitatea ca Deontay Wilder sa se bata cu unul dintre fratii Klitschko, dar gurile rele sustin ca ucrainenii se tem de uriasul de 2,01 metri si 120 de kilograme.

Pana la un eventual meci cu unul din fratii Klitschko, americanul a calcat stramb in weekend, cand si-a batut sotia si a ajuns la inchisoare.

Eliberat pentru o cautiune de 15.000 de dolari, Deontay Wilder este acuzat chiar de tentativa de omor, riscand sa petreaca pana la 15 ani dupa gratii.

Jay Deas, antrenorul lui Wilder, a confirmat informatia, dar a precizat ca nu a apucat sa vorbeasca cu elevul sau si ca nu stie cum va afecta evolutia sa procesul care este programat sa inceapa pe 3 iulie. Deas sustine ca Wilder era in carti pentru un meci de titlu mondial care sa aiba loc pana la sfarsitul lui 2014.

author avatar
Cristi Ionita
938 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger