AcasăSPORTIncredibil! Abidal se vrea titular la Barcelona in doua luni

Incredibil! Abidal se vrea titular la Barcelona in doua luni

Abidal se antreneaza de zor

Ajuns la 33 de ani si trecut prin doua operatii complicate la ficat, Eric Abidal refuza sa agate ghetele de fotbalist in cui pentru a-si indeplini visul de a redeveni titular la FC Barcelona.

Abidal se antreneaza de zor

Lui Abidal i-a fost indepartata o tumora din zona ficatului anul trecut, francezul fiind supus in mai 2012 si unui transplant de ficat. Mai toata lumea il vedea retras din activitate, dar francezul nu renunta atat de usor la sportul care i-a schimbat viata, salvandu-l din saracia in care a crescut la periferia orasului Lyon. Tinut pe statul de plata la Barcelona, grupare pentru care a evoluat din 2007 incoace, Abidal a profitat la maxim de conditiile oferite de catalani.

Francezul s-a recuperat timp de doua luni in statiunea Val d’Aran, din Muntii Pirinei, alaturi de fizioterapeutul Emili Ricart, iar ultimele vesti sunt dintre cele mai bune. Abidal a inceput sa lucreze inclusiv cu mingea, iar obiectivul fundasului este sa revina, pana la sfarsitul actualului an, in formula de start a gruparii antrenate de Tito Vilanova.

author avatar
Cristi Ionita
99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger