AcasăSPORTInca patru sportivi rusi depistati pozitiv cu meldonium

Inca patru sportivi rusi depistati pozitiv cu meldonium

Ekaterina Bobrova, un nume de referinta in patinajul artistic

Moscovitul Vitaly Mutko, ministrul Sporturilor si unul dintre cei mai influenti oameni din lume, se declara convins ca vor mai aparea cazuri de dopaj cu meldonium la sportivii din Rusia.

Ekaterina Bobrova, un nume de referinta in patinajul artistic

Meldonium este substanta cu care a fost depistata pozitiv Maria Sarapova. „Nu eu ar trebui sa fac aceste anunturi, dar vor mai fi cazuri de acest gen. Noi i-am avertizat pe sportivi ca meldonium a intrat pe lista substantelor interzise”, a spus Mutko. Nu doar Maria Sarapova a fost depistata pozitiv cu aceasta substanta. Pe langa jucatoarea de tenis, patinatorii de viteza Semion Elistratov si Pavel Kulijnikov, campioana olimpica la patinaj artistic Ekaterina Bobrova, dar si voleibalistul Aleksandr Markin au fost testati pozitiv la controalele facute de Aentia Mondiala Antidoping.

Serena: „Sunt alaturi de Sarapova”

Serena Williams (foto), poate cea mai valoroasa jucatoare din istorie si actual lider al ierarhiei WTA, a declarat ca Maria Sarapova a dat dovada de curaj atunci cand a recunoscut testul antidoping pozitiv. „Cred ca toata lumea a fost surprinsa si socata de anuntul Mariei, dar, in acelasi timp, cred ca cei mai multi oameni s-au bucurat ca ea a fost foarte onesta si a dat dovada de curaj prin faptul ca a recunoscut ce a facut. Sper intr-un deznodamant cat mai bun pentru toata lumea”, a reactionat Serena.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger