Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Recomandari » Inca o Andreea de AUR!

Inca o Andreea de AUR!

Autor:

Dupa Andreea Raducan, Romania mai da campioana cu acest prenume. Ieri, la Montpellier, acolo unde se desfasoara Campionatele Europene individuale, gimnasta Andreea Munteanu a castigat medalia de aur in finala la barna!

 

munteanu andreea e14291299324121 Inca o Andreea de AUR!

Andreea Munteanu este noua senzatie a gimnasticii romanesti

Andreea Munteanu a fost notata cu 14,366, punctaj cu care a devenit campioana europeana. Pe podium au mai urcat Rebecca Downie (Marea Britanie, 14,300, medalie de argint) si Claire Martin (Franta, 14,200, medalie de bronz). Vineri, in finala la individual compus, Laura Jurca s-a clasat pe 7, iar Diana Bulimar a ocupat pozitia a 10-a.
Tot ieri, in concursul de baieti, gimnastul Marius Berbecar a castigat medalia de argint in finala la paralele, in timp ce Andrei Muntean s-a clasat pe locul 5. Marius Berbecar a intrat al doilea in finala, fiind notat cu 15,300, la egalitate cu elvetianul Christian Baumann. Medalia de aur a fost cucerita de ucraineanul Oleg Verniaiev (15,866). Romania a cucerit o medalie de aur europeana la paralele masculin dupa 28 de ani!Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-08-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!