AcasăRecomandariInaltimea si psihicul, punctele slabe ale Simonei Halep

Inaltimea si psihicul, punctele slabe ale Simonei Halep

Primul mare turneu de Grand Slam al anului – Australian Open – a luat startul azi-noapte, cu romanca Simona Halep in primul meci de pe tabloul feminin.

Simona Halep compenseaza handicapul inaltimii printr-o excelenta miscare in teren

Jucatoarea din Constanta urma sa o intalneasca azi-noapte, dupa ora 2, pe italianca Karin Knapp, numarul 51 in lume, meci programat pe bijuteria „Rod Laver Arena”. Inaintea debutului la Australian, Simonei Halep i s-a facut caracterizarea de catre specialistii WTA, care sunt de parere ca „ascensiunea rapida a scos la iveala si mai multe lipsuri din jocul romancei. In primul rand, Halep are probleme din cauza inaltimii si a fortei, dar mai ales a psihicului. Totusi, aceste puncte slabe sunt compensate printr-o miscare foarte buna in teren si o lovire foarte buna a mingii”. Cei de la WTA sunt convinsi ca urmatoarea tinta pe care si-a fixat-o Simona Halep este cucerirea unui titlu de Grand Slam, iar cea mai buna oportunitate o reprezinta chiar Australian Open, turneul de la Melbourne avand o istorie a surprizelor mai ales pe tabloul feminin: „In 2014 a castigat titlu dupa titlu si abia a avut timp pentru altceva. Pentru o jucatoare care in iulie 2013 nu se afla in Top 50 este clar ca urmatoarea tina o reprezinta un titlu de Grand Slam. Si lumea asteapta ca acest lucru sa se intample, mai devreme sau mai tarziu”.
La randul ei, Simona a declarat ca este in forma excelenta pentru debutul la turneul de la Melbourne: „Nu vreau sa ma gandesc ca trebuie sa castig acest turneu sau ca trebuie sa ajung in semifinale ori sferturi. Vreau sa iau fiecare meci la rand si abia astept sa incep turneul, voi avea o partida grea cu Karin Knapp. Ma simt bine, sunt aproape recuperata complet. Am dormit bine, am mancat bine, sunt pregatita. Cred ca orice poate castiga, turneul este deschis”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
427 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger