AcasăSPORTInainte de Mutu, Montreal Impact l-a vrut pe Del Piero!

Inainte de Mutu, Montreal Impact l-a vrut pe Del Piero!

Alessandro Del Piero a fost pe lista celor de la Montreal Impact

Conducerea clubului canadian Montreal Impact a negociat cu veteranul lui Juventus Torino, Alessandro Del Piero, care a refuzat, insa, oferta de a juca in MLS. Ulterior, familia Saputo s-a orientat catre Adrian Mutu.

Alessandro Del Piero a fost pe lista celor de la Montreal Impact

Omul care se ocupa de clubul Montreal Impact, presedintele Joey Saputo, cauta un „decar” cu nume pentru gruparea din MLS. La inceputul anului trecut, Saputo a demarat negocierile cu Alessandro Del Piero, un fotbalist legenda pentru Juventus Torino, ajuns acum la varsta de 36 de ani.

Mutu este dorit pe post de vedeta in Canada

„Ne-am intalnit cu Del Piero de doua ori, la Montreal, apoi la Torino. Impresarii lui ne-au explicat ca daca va veni in America, Alex o va face doar la New York Red Bull sau Los Angeles Galaxy, marile cluburi ale campionatului american de soccer. Din vara anului trecut nu am mai avut nicio discutie, astfel ca a trebuit sa ne gandim la alte variante. Montreal merita jucatori de top”, a explicat presedintele canadienilor. Se pare ca Mutu este exact ceea ce-si doreste „Clanul Sicilienilor”.

„Briliantul” s-ar situa pe locul patru in topul salariilor din MLS

Atacantul roman Adrian Mutu are timp sa se gandeasca la oferta venita de la Montreal Impact pana la finalul sezonului din Serie A. Contractul oferit este unul extrem de avantajos, superior celui avut la Fiorentin sau Cesena. Cu cele 4,5 milioane de dolari – pe care le-ar incasa in Canada – Adrian Mutu ar deveni al patrulea jucator, ca salariu, din MLS. In fata lui s-ar situa doar englezul David Beckham, remunerat cu 6,5 milioane de dolari de catre L.A. Galaxy , Thierry Henry, care primeste 5,6 milioane dolari de N.Y. Red Bulls, si mexicanul Rafael Marquez, care are un salariu de 4,6 milioane dolari, tot la  N.Y. Red Bulls.

author avatar
Sebastian Stan
267 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger