AcasăSPORTIn sfarsit, s-a trezit si Dumitru Dragomir: Vrem Liga 1 cu 16...

In sfarsit, s-a trezit si Dumitru Dragomir: Vrem Liga 1 cu 16 echipe!

Dragomir este convins ca Liga 1 are nevoie de mai putine echipe

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, ieri, ca va propune in urmatoarea Adunare Generala reducerea numarului de echipe din prima liga, adaugand ca noile contracte de televizare pe care le va incheia vor asigura gruparilor pana la 80% din bugete.

Dragomir este convins ca Liga 1 are nevoie de mai putine echipe

„Am sa propun sa restructuram campionatul. In saracia actuala, nu mai poti continua cu 18 echipe, ci cu 16 sau 14 si sistem play-off/ play-out. Din vara cealalta, vor retrograda sase echipe si vor promova doua. Din noile drepturi tv, echipele isi vor putea asigura bugetele in proportie de 80%. Da, am sa aduc un contract de televizare mai mare decat cel de pana acum”, a spus Mitica Dragomir.

Pe de alta parte, seful Ligii a afirmat ca la alegerile pentru presedintia FRF il va sustine pe candidatul pe care il va sprijini Mircea Sandu: „Tin cu Gica Popescu. Mai nou, cu cine vrea Mircea Sandu, pentru ca eu nu m-am dezis niciodata de el, chiar daca ne-am certat de nu stiu cate ori. Mie nu imi convine ca se retrage Mircea Sandu, a fost un «grande presidente». Postul meu nu e influentat de cine vine la FRF. Postul meu e influentat doar de patroni. Daca deranjez zece patroni, atunci imi iau viteza.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger