AcasăSPORTIn sfarsit s-a facut! Pana joi se anunta noul patron al Rapidului

In sfarsit s-a facut! Pana joi se anunta noul patron al Rapidului

Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu, actualii lideri ai echipei Rapid, au facut anuntul pe care fanii giulestenilor il asteptau de mult.

Cei doi s-au inteles pentru cedarea echipei catre un grup de investitori care n-a mai fost implicat in fotbalul din Romania. Acordul verbal exista, iar Zamfir si Cristescu sustin ca totul este o chestiune de ore, „pana avocatii pun actele la punct”, urmand ca cel mai probabil joi sa fie oficializata intelegerea.

Nicolae Cristescu a anuntat, la sport.ro, ca regreta ca intelegerea nu s-a facut mai devreme, pentru a permite noilor finantatori sa faca o serie de achizitii de marca, si a dat asigurari ca George Copos nu se va implica din nou la echipa.

„Se rezolva lucrurile pana joi. Se anunta toate lucrurile in cateva zile. Se vor achita toate restantele si imi pare rau ca nu am vandut echipa mai devreme. Puteau sa faca transferuri de marca si sa se bata sezonul viitor la calificarea in cupele europene” a fost anuntul facut de Nicolae Cristescu.

Afaceristul sustine ca el si Adrian Zamfir se vor implica in continuare la echipa, in masura posibilitatilor financiare, in conditiile in care amandoi sunt rapidisti de mici.

author avatar
Cristi Ionita
315 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger