AcasăSPORTIn lipsa Serenei Williams, oricine poate catiga!

In lipsa Serenei Williams, oricine poate catiga!

Halep stie drumul spre titlu la TurneulCampioanelor

Fara Serena Williams in competitie, Simona Halep a fost desemnata cap de serie numarul 1 la Turneul Campioanelor. Culmea, romanca nu se vede favorita!

Halep stie drumul spre titlu la TurneulCampioanelor

Inaintea debutului la Singapore (a doua oara in cariera cand joaca aici), Halep a sustinut o conferinta de presa in care a vorbit despre importanta acestui turneu. Cum toata atentia mass-media este indreptata spre ea, Simona avertizeaza ca oricare dintre cele opt jucatoare poate cuceri titlul la Turneul Campioanelor, mai ales ca Serena Williams nu participa. „Nu sunt dezamagita pentru faptul ca Serena nu e la Singapore, dar imi pare rau ca s-a accidentat. Nu este usor sa joci tot timpul contra ei. Eu am facut-o de cateva ori in ultimii doi ani… m-am simtit bine. Serena nu participa acum, asa ca Turneul Campioanelor este deschis. Garbine Muguruza joaca bine, Agnieszka Radwanska si-a regasit si ea forma, asa ca vom vedea ce va fi”, a declarat Halep. Pentru romanca, o victorie la ultimul turneu al anului ar echivala cu cel mai mare succes din cariera, data fiind importanta competitiei din Singapore. „Abia astept sa inceapa turneul, dar stiu ca trebuie sa ma concentrez pe primul meci, deoarece prima partida e intotdeauna dificila. Pentru mine ar fi un lucru extraordinar sa reusesc sa castig aici, fiindca vorbim de un turneu important. Noi mereu jucam pentru titluri. Clasamentul nu conteaza, titlul e mult mai important. Si pentru tara mea ar fi ceva extraordinar, fiindca Romania este o tara mica”.
La Turneul Campioanelor s-au calificat pana acum sapte jucatoare:
Simona Halep, Maria Sarapova, Petra Kvitova, Agnieszka Radwanska, Garbine Muguruza, Angelique Kerber si Flavia Pennetta. Pentru ultimul loc se bat Lucie Safarova si Carla Suarez Navarro.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger