AcasăSPORTImagini spectaculoase de la ceremonia de deschidere a Olimpiadei de la RIO...

Imagini spectaculoase de la ceremonia de deschidere a Olimpiadei de la RIO (VIDEO)

Inaintea oricaror evolutii spectaculoase ale sportivilor prezenti la Olimpiada de Vara din Brazilia, privitorii au avut acces la un show greu de uitat, cu prilejul ceremoniei de deschidere a evenimentului sportiv de la Rio.

Organizatorii au pregatit un real spectacol pirotehnic si coregrafic pe care l-au urmarit cu mare atentie atat miile de spectatori veniti pe stadionul Maracana, din Rio, cat si telespectatorii din lumea intreaga.

Prezentarea delegatiilor statelor participante, inclusiv a celei tricolore, in frunte cu Catalin Ponor, campioana olimpica desemnata portdrapelul Romaniei, dar si cea a Marii Britanii, conduse de cunoscutul jucator de tenis Andy Murray, au reprezentat de asemenea unul dintre momentele de interes ale ceremoniei desfasurate in cursul noptii trecute, conform orei Romaniei.

Au fost zeci de minute de spectacol din care nu au lipsit coregrafii sincronizate la milimetru, culoarile, dar si jocurile de lumini. Onorurile au fost facute de catre liderul interimar al Braziliei, Michel Temer, care a declarat deschisa cea de-a 31-a editie a Jocurilor Olimpice de Vara.

[youtube]nWqDr2d5rSM[/youtube]

[youtube]GiNGyiFnfVs[/youtube]

[youtube]UOTOiNOqwqE[/youtube]

[youtube]sds7L_N4N6A[/youtube]

[youtube]Xwm2eOM428k[/youtube]

sursa foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger