AcasăSPORTIlie Nastase a mai castigat un ”game”. S-a insurat iar!

Ilie Nastase a mai castigat un ”game”. S-a insurat iar!

Ilie Nastase s-a casatorit din nou. Fostul mare sportiv a spus, ieri, ”Da” in fata celor de la starea civila. De asemenea,  iubita sa Ioana Simion, a cincea sotie, cu treizeci de ani mai tanara, a fost fericita pentru evenimentul care a avut loc in cea mai mare discretie.

Totul s-a aflat dupa ce tanara a postat pe contul ei de facebook detalii despre eveniment. Imbracata intr-un compleu alb, extrem de elegant, cu un buchet urias de trandafiri albi in brate, Ioana era toata un zambet. Nici fostul tenismen nu s-a lasat mai prejos. Ilie Nastase s-a imbracat extrem de elegant, iar celor doi nu le-au lipsit nici ochelarii de soare intr-o zi asa calduroasa si frumoasa. Fostul tenismen, in varsta de 72 de ani, se afla la al cincilea mariaj. Ilie Nastase are cinci copii: Nathalie, Alessia, Nicholas, Emma Alexandra si Charlotte. Nasty si Ioana au o relatie foarte frumoasa si linistita, iar fostul tenismen a fost gata sa admita ca bruneta este femeia pe care a cautat-o mereu si ca nu va mai urma niciun divort de aceasta data. ”Asa simt eu, ca este ultima partenera din viata mea. Poate ca am dat declaratia mai usor, dar e foarte serioasa. Ce simt eu, ii propun ei. Daca ne simtit bine amandoi, ne decidem sa o facem”, a dezvaluit Ilie Nastase.

author avatar
Andrei Coman
781 afisari

4 COMENTARII

    • Deci mor de ras, voi rade mult si bine aducandu-mi aminte de fotografia asta si mai ales de comentariul potrivit perfect in a descrie creaturile din imagine:)))))

  1. Deci, niște labagii, niște anonimi, niște neica-nimeni, niște anonimi, de care n-au auzit nici familiile lor, fac mișto (cică) de o legendă a sportului, de notorietate mondială, care a adus glorie țării sale. Ce popor de rahat!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger