AcasăSPORTIftimoaie si Morosanu ii rup pe americani la SuperKombat Craiova

Iftimoaie si Morosanu ii rup pe americani la SuperKombat Craiova

Circuitul SuperKombat al promotorului Eduard Irimia a ajuns la penultimul episod pe 2012, SuperKombat Final Elimination urmand a avea loc pe 10 noiembrie, la Craiova, ocazie cu care se va inaugura noua Sala Polivalenta a orasului ce poate gazdui pana la 5.000 de spectatori.

Luptatorii romani vor sa faca ravagii la SuperKombat Final Elimination

In cadrul SuperKombat Final Elimination, opt luptatori se vor duela in meciuri directe pentru a obtine patru bilete catre turneul final programat a avea loc pe 22 decembrie.

Desi printre sportivii implicati in partidele eliminatorii se vor afla bielorusul Alexey Ignasov sau francezul Freddy Kemayo, principalul eveniment al serii va fi reprezentat de un dublu meci in care Catalin Morosanu si Ionut Iftimoaie, vedetele circuitului SuperKombat, ultimul revenit in ring dupa o pauza de mai bine de un an, isi vor masura fortele cu doi monstrii greu de ucis din SUA, Carter Williams si James „The Beast” Wilson.

Romanii nostri sunt dezavantajati net la capitolul fizic, insa „Moartea din Carpati” si „Ivan Drago” promit sa „muste” cu pofta din cei doi puternici luptatori americani. In total, la SuperKombat Final Elimination vor fi noua meciuri (Dimitry Bezus – Tomas Hron, Ibrahim Aarab – Dzevad Poturak, Sergey Lascenko – Ismael Londt, Pavel Zuravlev – Freddy Kemayo, Roman Kleibl – Sebastian Ciobanu, Benjamin Adegbuyi – Alexey Ignasov, Petr Vondracek – Radu Spinghel, James Wilson – Ionut Iftimoaie si Catalin Morosanu – Carter Williams), evenimentul urmand a fi transmis in direct de Eurosport in peste 90 de tari din intreaga lume.

author avatar
Cristi Ionita
306 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger