AcasăSPORTIbrahimovici, golgheterul all-time al lui PSG

Ibrahimovici, golgheterul all-time al lui PSG

Ibrahimovici marcheaza la foc automat pentru PSG

Zlatan Ibrahimovici a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului PSG gratie celor doua goluri marcate in partida cu OGC Nice, din etapa a 17-a a Ligue 1.

Ibrahimovici marcheaza la foc automat pentru PSG

Atacantul suedez a depasit, astfel, recordul detinut de algerianul Mustapha Dahleb, autorul a 85 de goluri pentru PSG in Ligue 1, intre 1974 si 1984. In partida cu Nice, parizienii au deschis scorul prin internationalul uruguayan Edinson Cavani (min.35), dupa care a iesit la rampa Ibrahimovici, care a marcat de doua ori, in minutele 44 (din penalty) si 61.
Zlatan a fost inlocuit cu Lucas in minutul 77 si, dupa ce s-a dus pe banca de rezerve, si-a scos tricoul de joc si i-a cerut unui steward sa-l inmaneze unui tanar aflat in tribuna. Potrivit imaginilor de pe site-urile franceze, tanarul a fost extrem de fericit si a sarutat tricoul starului suedez. Zlatan Ibrahimovic joaca la PSG din 2012. El se afla la al 103-lea meci din Ligue 1 cu echipa pariziana. Top 5 al marcatorilor all-time ai campioanei Frantei in Ligue 1 este format din Zlatan Ibrahimovic – 87, Mustapha Dahleb – 85, Dominique Rocheteau – 83, Pauleta – 76, François M’Pelé – 67.

author avatar
National
107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger