AcasăSPORTIbrahimovic s-a cuplat cu amanta lui Berlusconi, desi este insurat

Ibrahimovic s-a cuplat cu amanta lui Berlusconi, desi este insurat

Pe langa numeroasele goluri marcate pe teren, atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic puncteaza constant si in afara terenului, fotbalistul avand un mare succes la femei frumoase.

Desi despre el se spune ca s-a insurat in secret, acum doi ani, cu Helena Seger, partenera lui de o viata cu care are si doi copii, Ibrahimovic nu a ezitat sa calce constant stramb. Presa de scandal l-a cuplat cu Ida Ljungqvist sau chiar cu Sylvie Van Der Vaart, fosta sotie a lui Rafael Van Der Vaart.

Acum, femeia care i-a pus inima pe jar lui Ibrahimovic este una cat se poate de celebra. Fotomodelul italian Nicole Minetti, fosta dansatoare exotica, si-a capatat renumele de „amanta perfecta” in Italia dupa ce s-a aflat despre ea ca este amanta favorita a premierului Silvio Berlusconi.

Presa din Italia sustine ca Nicole a facut naveta Roma – Paris de mai multe ori, in ultimul an, pentru nopti de amor fierbinte cu atacantul suedez. Nicole si-a trecut in palmares numerosi barbati de renume mondial, ea fiind zarita, in trecut, si pe strazile Madridului, la bratul lui Cristiano Ronaldo.

author avatar
Cristi Ionita
1.559 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger