AcasăSPORTIata unde poti urmari meciurile Romaniei cu Polonia si Australia

Iata unde poti urmari meciurile Romaniei cu Polonia si Australia

Primele doua meciuri disputate de nationala Romaniei in 2013, partidele amicale cu Polonia si Australia, vor fi transmise in direct de LOOK TV.

Postul de televiziune detinut de Arpad Paszkany, patronul clubului CFR Cluj, transmite in direct si cele mai importante meciuri amicale disputate in aceasta perioada in Marbella (Spania), inclusiv cele ale Stelei si ale lui CFR Cluj.

Pe 2 februarie, ora 21.45, LOOK TV va transmite in direct meciul dintre Romania si Polonia, iar pe 6 februarie, de la ora 21.00, va fi transmisa in direct intalnirea dintre Romania si Australia.

Pentru primul meci, cel cu Polonia, selectionerul Victor Piturca va folosi, practic, o selectionata divizionara care ii cuprinde pe Silviu Lung jr., Alexandru Buzbuchi, Cristian Balgradean – Alexandru Matel, Constantin Nica, Dragos Grigore, Srdjan Luchin, Valerica Gaman, Stefan Barboianu, Mihai Balasa si Laszlo Sepsi – Ionut Neagu, Mihai Radut, Dan Nistor, Alexandru Maxim, Alexandru Mateiu, Liviu Antal, Nicolae Stanciu si Aurelian Chitu – Constantin Budescu, Gheorghe Grozav, Marius Alexe, Denis Alibec.

Pentru confruntarea cu Australia, Piturca va apela si la mai multi jucatori care joaca in strainatate sau la Steaua si CFR Cluj, echipe angrenate in 16-imile de finala ale Europa League.

author avatar
Cristi Ionita
370 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger