AcasăSPORTIanis Zicu si Cristian Oros, convocati la echipa nationala

Ianis Zicu si Cristian Oros, convocati la echipa nationala

ianis-zicu-foto-ianiszicu.roIanis Zicu

Fotbalistul echipei FC Timisoara, Ianis Zicu, a fost convocat la prima reprezentativa pentru meciul de pe 3 iunie cu Bosnia, el urmand sa-l inlocuiasca pe Bogdan Stancu. Stancu s-a antrenat separat inca de la reunirea echipei nationale, de lunea trecuta, iar luni a parasit cantonamentul.

ianis-zicu-foto-ianiszicu.ro
Ianis Zicu

Dorin Goian, care a disputat finala Cupei Italiei si a iesit accidentat in minutul 24, nu va juca nici el cu Bosnia, iar selectionerul l-a chemat la lot pe Cristian Oros, ultima achizitie a Rapidului.

La antrenamentul de luni a fost prezent si presedintele FRF, Mircea Sandu, care a discutat aproximativ cinci minute cu Razvan Lucescu si s-a adresat jucatorilor, care faceau tura de incalzire, cu: „Salut, tovarasi”, potrivit Mediafax.

FRF va pune in vanzare incepind de marti dimineata aproximativ 10.000 de bilete pentru meciul cu Bosnia. Suporterii isi pot procura tichetele doar de la casele arenei de sub podul Grant, care vor fi deschise zilnic intre orele 09.00 si 18.00. Preturile biletelor: 20 de lei la tribune si 15 lei la peluza.

Echipa nationala a Romaniei intalneste vineri, 3 iunie 2011, de la ora 21.00, pe Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu, selectionata Bosniei-Hertegovina in preliminariile Campionatului European din 2012. Meciu poate fi urmarit in direct, pe micul ecran, pe TVR 1.

436 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger