AcasăRecomandariIanis Hagi, luat la palme de stelistul Filip

Ianis Hagi, luat la palme de stelistul Filip

Partida amicala Viitorul Constanta – Steaua, scor 1-0, a reprezentat cel mai bun prilej pentru unii dintre jucatori sa isi arate frustrarile.

Ianis Hagi, luat tare de rivalii din Liga 1

Este cazul stelistului Lucian Filip, care la Brasov si-a varsat nervii pe Ianis Hagi (17 ani), unul dintre cei mai talentati juniori din fotbalul romanesc. La o banala cearta de joc, Filip a rabufnit si i-a altoit o palma peste fata capitanului de la FC Viitorul. Mijlocasul campioanei s-a enervat pe adversari deoarece acestia intarziau repunerea balonului in joc la un fault acordat Stelei, motiv suficient de bun, dupa mintea lui Filip, sa-si arate muschii in fata „copiilor” trimisi pe teren de Gica Hagi. Doar interventia usor tarzie a „antrenorului” Mirel Radoi l-a calmat pe Lucian Filip, care parea hotarat sa imparta palme si pumni la toata lumea.
Tehnicianul Viitorului a ales sa nu dea amploare incidentului si, la finalul partidei, a declarat ca astfel de momente fac parte din jocul de fotbal: „N-a fost nimic, Ianis nu are nimic. Fotbalul nu e volei. Te intalnesti, te atingi, iar lucrurile se termina cand se termina meciul. Nu exista o regula sa nu te atingi”. Despre meci, Hagi considera ca „a fost un antrenament bun, iar noi exact asta ne-am dorit. Am venit de la Constanta pana aici sa jucam fotbal”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
911 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger