AcasăSPORTIancu: "Facem plangeri penale impotriva tuturor"

Iancu: „Facem plangeri penale impotriva tuturor”

Presedintele FC Timisoara, Marian Iancu, este departe de a se resemna si a anuntat ca e pregatit sa se bata in Justitie. El declara ca timisorenii se vor adresa Parchetului cu plangeri penale impotriva tuturor membrilor comisiei care au decis ca gruparea de pe Bega sa nu primeasca licenţa pentru sezonul 2011/2012.

„Nu e o decizie soc, ne asteptam si ne-am luat masuri. Este un abuz, asteptam vedem motivarea Comisiei la decizia luata dupa apelul facut de Duru, dupa care vom merge la Parchet cu plangeri penale impotriva tuturor. O sa cerem expertiza asupra asupra dosarelor tuturor, comparativ cu al nostru. O sa invocam motive importante, este un razboi juridic pe care il vom duce pana la capat si il vom castiga, iar ei stiu asta. S-au incurcat unii pe alţii in interesele lor si vor munci mult pentru a iesi din asta. Motivarea ii va incrimina pe toţi. Erau cinci membri in Comisie, au venit doar patru, dintre care unul dormea, a pus capul pe birou si a inceput sa sforaie. Nu e normal sa se ajunga la astfel de decizii cu oameni care dorm cu capul pe birou. S-a trezit la sfarsit, a pus o intrebare, ne-am ridicat si am plecat”, a spus Marian Iancu la sport.ro.

Finantatorul Timisoarei a adaugat ca gruparea pe care o conduce se poate adresa instanţelor civile chiar daca Viorel Duru, directorul de licenţiere al FRF, a afirmat ca deciziile luate marţi sunt definitive. „Ne asteptam la o asemenea decizie, iar de aici incolo lucrurile vor merge pe calea justiţiei civile. E o minciuna a domnului Duru ca nu putem merge in instanţa, putem face asta dupa ce am epuizat toate caile sportive. Cei care sunt responsabili vor plati tot ceea ce au facut acum. Noi ne organizam, oricare ar fi situaţia noastra, jucatorii vor fi platiţi la zi, au inceput deja sa intre banii in conturile lor, iar pana saptamana viitoare vom fi la zi. Cei care sunt de valoare probabil vor pleca, iar clubul se va organiza pe mai departe sa vina inapoi, din orice postura am fi”, a declarat presedintele Politehnicii Timisoara.

Vicecampioana FC Timisoara si Gloria Bistriţa, locul 15, nu au primit licenţa pentru sezonul 2011/2012 al Ligii I, a anunţat, marţi, presedintele Comisiei de Apel a Sistemului Naţional de Licenţiere a Cluburilor, Mihai Alexandru Micu.

FC Timisoara nu a primit licenţa pentru datorii la bugetul statului si faţa de clubul Benfica Lisabona din transferul fundasului Laszlo Sepsi, in timp ce Gloria Bistriţa a fost retrogradata pentru datorii la buget. Cele doua cluburi au primit licenţa din partea comisiei de prima instanţa, dar directorul de licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a facut apel.

 

174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger