AcasăSPORTI-a impresionat pe Bonjasky si Schilt, iar acum vrea sa-l bata mar...

I-a impresionat pe Bonjasky si Schilt, iar acum vrea sa-l bata mar pe Morosanu! (VIDEO)

Sadikhadze (al treilea din dreapta) a pierdut greu cu experimentatul Tufekcic

Catalin Morosanu, unul dintre cei mai cunoscuti luptatori romani de K1, are viata grea, dupa ce un bataus din Azerbaidjan i-a promis o bataie sora cu moartea.

Sadikhadze (al treilea din dreapta) a pierdut greu cu experimentatul Tufekcic

Agalar Sadikhadze a impresionat la Superkombat New Heroes Viena, gala ce a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, desi a pierdut, la decizie, meciul disputat impotriva bosniacului Muamer Tufekcic.

In ciuda esecului inregistrat, Sadikhadze a fost aplaudat in picioare, pentru curaj, de super-campionii Remy Bonjasky si Semmy Schilt, invitati speciali la gala organizata de promotorul Eduard Irimia.

Desi debutant in Superkombat, Sadikhadze nu vrea sa piarda timpul si l-a provocat la un duel pe Catalin Morosanu, cel mai cunoscut nume din circuit.

Eduard Irimia i-a promis ca va face tot posibilul pentru ca acest duel sa aiba loc, iar o locatie ar putea fi chiar capitala Azerbaidjanului, Baku, autoritatile de acolo fiind decise sa puna bazele organizarii unei gale Superkombat spre sfarsitul acestui an.

Pana atunci, „Moartea din Carpati” se bate sambata, 18 mai, la Craiova, in al doilea Superkombat World Grand Prix din 2013. Alaturi de Morosanu, in gala din Oltenia se vor mai bate Ionut Atodiresei, Benny Adegbuyi, Brian Douwes, Nikolaj Falin sau Sebastian Ciobanu.

[youtube]K0XAm3qAMIE[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
376 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger