AcasăSPORTI-a dat de l-a julit! Ibrahimovic l-a batut pe directorul sportiv al...

I-a dat de l-a julit! Ibrahimovic l-a batut pe directorul sportiv al lui PSG (VIDEO)

Paris Saint Germain a castigat, duminica seara, titlul de campioana a Frantei, dupa ce s-a impus, cu 1-0, pe terenul uneia dintre marile rivale, Olympique Lyon.

Bucuria parizienilor a fost umbrita de un gest socant petrecut la vestiare, imediat dupa incheierea partidei.

Chemat de brazilianul Leonardo, directorul sportiv al lui PSG, pentru a efectua un control anti-doping, Ibrahimovic a refuzat pentru ca si-ar fi dorit sa celebreze succesul alaturi de coechipierii sai.

Spiritele s-au incins, iar mai multi ziaristi care au fost prezenti la fata locului au precizat ca s-a ajuns inclusiv la contacte fizice.

Si cum Ibra are centura neagra in karate, este evident ca Leonardo a iesit mai sifonat.

Fotbalistii de la Paris Saint Germain s-au intors in capitala chiar in noaptea de duminica spre luni, ei luand cu asalt unul dintre cele mai cunoscute cluburi de noapte pentru a sarbatori succesul.

Totusi, Leonardo nu a fost prezent. Brazilianul a lesinat pe aeroportul „Le Bourget” si a fost transportat de urgenta la spital.

Oficial, Leonardo si-a pierdut cunostinta din cauza stresului si a oboselii, dar presa franceza sustine ca directorul lui PSG ar fi incasat si cateva lovituri bine punctate de la Ibrahimovic in incidentul de dupa meci.

[youtube]qk3O_KGqNRk[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
792 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger