AcasăSPORTHristu Chiacu, scarbit de Dinamo pentru ca unul dintre actionari i-a “compostat”...

Hristu Chiacu, scarbit de Dinamo pentru ca unul dintre actionari i-a “compostat” iubita

Hristu Chiacu transmite semnale explicite dusmanului din actionariatul lui Dinamo

Printre fotbalistii dinamovisti circula o poveste legata de plecarea lui Hristu Chiacu, in 2008, de la formatia din Stefan cel Mare. Jucatorul aflase ca prietena sa de pe atunci, Denisa Tanase, isi facuse de cap cu un personaj de vaza din actionariatul clubului.

Hristu Chiacu transmite semnale explicite dusmanului din actionariatul lui Dinamo

Fotbalul romanesc nu duce lipsa de telenovele. Una dintre acestea il are in prim-plan pe fostul jucator dinamovist Hristu Chiacu (25 de ani), fotbalist marcat de un scandal sexual, comparabil, poate, cu ceea ce s-a intamplat la AC Milan, in anii 90’, cand Ruud Gulit a fost „deportat” la Sampdoria dupa ce s-a aflat ca olandezul a avut o relatie cu sotia lui Alessandro Costacurta.

Denisa, marul discordiei

Denisa Tanase i-a starnit pe oamenii implicati in fotbal

In 2008, atacantul Hristu Chiacu a fost imprumutat de FC Dinamo la CS Otopeni, nou promovata in Liga 1. La acea vreme, Hristu avea o relatie de doi ani cu Denisa Tanase, un fotomodel destul de apreciat.

Vasile Turcu, Cristi Borcea si Nicolae Badea erau cei mai importanti actionari dinamovisti in 2008

Atacantul se gandea chiar la nunta, dar cand se pregatea sa o ceara pe fata de nevasta, fostii colegi din „Groapa” l-au lasat per-plex cu o informatie uluitoare. Se pare ca, in timp ce Chiacu alerga prin cantonamente pentru Dinamo, unuia dintre actionarii din Stefan cel Mare i s-ar fi pus pata pe Denisa, ademenind-o, pe litoral, cu un weekend de neuitat. Eroarea oficialului a fost ca respectivul s-a laudat cu trofeul obtinut, iar „vestiarul” a aflat.

„O sa ma ai cand va intra Dinamo in Liga Campionilor!

Initial, Hristu Chiacu nu a vrut sa dea crezare barfelor, dar gelozia fara margini a pus stapanire pe el. Jucatorul a vrut sa aiba o confirmare si i-ar fi sustras telefonul mobil domnisoarei, trimitand un SMS amoros sefului „spargator de relatii”. Mesajul suna astfel: „O sa ma ai cand va intra Dinamo in Liga Campionilor!”. Raspunsul a venit promt: „Ce ai draga? Ai innebunit? Lasa vrajeala si spune-mi cand ne mai vedem?”. Cu dovada in mana, Hristu i-a dat papucii iubitei sale, desi fata a incercat din rasputeri sa obtina iertarea. Dupa cateva aventuri cu Alexandru Piturca si/sau Ciprian Marica, modelul Denisa Tanase a disparut din paginile tabloidelor.

Semne obscene catre oficiala!

Confirmarea faptului ca atacantul Hristu Chiacu nu l-a iertat pe actionarul care i-a „compostat” iubita a avut loc pe 10 august 2008, cand fotbalistul a jucat titular, pentru CS Otopeni, intr-un meci cu Dinamo. Hristu a marcat doua goluri in poarta „cainilor”, dupa fiecare dintre acestea aratand semne obscene catre tribuna oficiala. Ultrasii au interpretat gestul jucatorului drept o ofensa adusa clubului, insa, in realitate, „tinta” fotbalistului era oficialul dinamovist care ii pusese coarne. Hristu Chiacu a jucat pentru Dinamo 10 meciuri, partide in care nu a reusit niciun gol, iar momentan este  imprumutat la Concordia Chiajna, echipa pentru care nu a evoluat niciun meci, fiind accidentat.

author avatar
Sebastian Stan
2.366 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger