AcasăSPORTHelmuth Duckadam dezvaluie strategia Stelei: Bani, nu performanta!

Helmuth Duckadam dezvaluie strategia Stelei: Bani, nu performanta!

Duckadam gandeste mai degraba ca un economist decat ca un fost mare fotbalist

Daca de la managerul Mihai Stoica n-au primit nicio explicatie cat de cat coerenta, suporterii Stelei au aflat chiar din gura presedintelui Helmuth Duckadam care este strategia in materie de transferuri a clubului.

Duckadam gandeste mai degraba ca un economist decat ca un fost mare fotbalist

Trei meciuri in Liga Campionilor, un singur punct, opt goluri primite, doar unul marcat. Rezultate umilitoare pentru suporteri, care marti seara, chiar pe Arena Nationala, i-au cerut explicatii managerului Mihai Stoica in legatura cu strategia aplicata in vara. „De ce nu cumparam fotbalisti valorosi? Unde-s banii, MM?”, au fost doar cateva din intrebarile „ultrasilor”. Raspunsul l-a oferit la 24 de ore distanta presedintele de imagine al clubului, Helmuth Duckadam: „Pentru ce sa aducem jucatori buni de afara, cand Steaua i-a transferat pe cei mai buni din tara?! Obiectivul nostru este sa ajungem in grupele Ligii Campionilor, nu sa ne calificam in fazele superioare ale competitiei! Atat, sa ajungem in grupe! Nu visam mai departe pentru ca asta ne este nivelul. Iar un manager bun isi face strategia pe doi-trei ani. In plus, s-a vazut in Romania ca cine a dat salarii mari acum ori nu mai exista, ori a ajuns prin esaloanele secunde, vezi exemplele FC Vaslui sau Rapid”.

In opinia lui Duckadam, finantatorul Gigi Becali a procedat excelent atunci cand a impus plafonul salarial de 10.000 de euro lunar, chiar daca asta tine departe de Steaua fotbalistii de valoare din strainatate.

Mihai Stoica l-a "spart" si pe Murat Yakin

Dupa Villanova, MM Stoica il „urecheaza” si pe Yakin

Managerul Stelei este in forma maxima. Dupa ce i-a facut praf pe Tito Villanova si Jordi Roura, antrenorii Barcelonei in sezonul trecut, Mihai Stoica l-a luat la rost si pe Murat Yakin. „Principalul” gruparii elvetiene FC Basel a primit fost „urecheat” de MM pentru erorile tactice comise in meciul cu Steaua: „Daca venea cu Sio de pe banca, era altceva, ne tinea tot mai departe, dar Murat Yakin a gresit schimbarile. In primul rand, atunci cand l-a bagat pe Stocker varf impins, un jucator foarte bun, dar in banda”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
261 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger