AcasăSPORTHelep, prima infrangere la Singapore. Simona a cedat din nou in fata...

Helep, prima infrangere la Singapore. Simona a cedat din nou in fata Mariei Sarapova

Simona Halep are un mare fan in persoana lui Klaus Iohannis

La capatul unui meci de o ora si 54 de minute, al doilea pentru Halep la Turneul Campioanelor, din care nu au lipsit schimburile lungi de mingi, emotiile, revenirile spectaculoase in game-uri importante, dar nici greselile, de ambele parti ale fileului, a existat o singura castigatoare. Care nu a fost, din pacate, Simona.

Rusoaica aflata pe locul 4 WTA a castigat, dupa doua seturi, 6-4, 6-4, partida jucata impotriva romancei in varsta de 24 de ani, consemnandu-si a sasea victorie, din tot atatea meciuri disputate impotriva constantencei aflate pe locul secund in ierarhia mondiala.

Dupa ce a invins-o fara pic de emotii pe italianca Penetta, duminica, in primul meci disputat la Turneul Campioanelor, Simona a intalnit, marti, o adversara mult mai puternica, atat la nivel de serviciu, cat si la capitolul determinare. Insotind fiecare lovitura cu cate un element sonor, aspect care a facut-o cu atat mai cunoscuta in circuitul feminin, Sarapova a castigat primul set, 6-4.

In cel de-al doilea set, cand Sarapova conducea cu 5-1, Simona s-a concentrat, a profitat si de faptul ca rusoaica a avut si o dubla greseala pe serviciul propriu si a reusit sa faca break intr-un moment foarte important al meciului. Apoi a castigat si urmatorul punct, pe propriul serviciu si, incurajata frenetic din sala, de romanii prezenti in gradenele competitiei destinate primelor opt jucatoare ale lumii, Halep a punctat pentru a ajunge la 5-3, redandu-le sperantele sustinatorilor sai ca isi va adjudeca cel de-al doilea set, ceea ce insemna ca meciul se va decide la capatul unui al treilea set, cel decisiv. In aplauzele spectatorilor, constanteanca a facut din nou break, tabela aratand 5-4 pentru Sarapova. Insa rusoaica a profitat de faptul ca a servit pentur meci si a castigat punctul decisiv, care i-a adus victoria.

author avatar
Cristina Stefan
97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger