AcasăSPORTHategan va arbitra la Euro 2016

Hategan va arbitra la Euro 2016

Hategan este cel mai in forma arbitru roman al momentului

Ovidiu Hategan a fost selectat de UEFA printre cei 18 arbitri care vor oficia la turneul final al Campionatului European din Franta.

Hategan este cel mai in forma arbitru roman al momentului

Aradeanul a devenit primul central roman care va conduce meciuri la o competitie majora dupa Ioan Igna, care a arbitrat la „europeanul” din 1988. Alaturi de Hategan, vor mai conduce meciuri de la Euro-2016 urmatorii arbitri: Martin Atkinson (Anglia), Felix Brych (Germania), Cuneyt Cakir (Turcia), Mark Clattenburg (Anglia), William Collum (Scotia), Jonas Eriksson (Suedia), Serghei Karasev (Rusia), Viktor Kassai (Ungaria), Pavel Kralovec (Cehia), Bjorn Kuipers (Olanda), Szymon Marciniak (Polonia), Milorad Mazici (Serbia), Svein Moen (Norvegia), Nicola Rizzoli (Italia), Damir Skomina (Slovenia), Clement Turpin (Franta) si Carlos Velasco Carballo (Spania).
In varsta de 35 de ani si arbitru FIFA din 2008, Ovidiu Hategan a arbitrat in acest sezon trei meciuri din grupele Ligii Campionilor: Dinamo Zagreb – Arsenal (2-1), Sahtior – Malmo (4-0) si Benfica – Atletico Madrid (1-2). Turneul final din Franta, la care s-a calificat si Romania, se va disputa in perioada 10 iunie – 10 iulie.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger