AcasăSPORTHategan s-a dat in spectacol la Moscova

Hategan s-a dat in spectacol la Moscova

TSKA - Real, un meci superb cu un final stricat de arbitrul roman

Atat de tare au asteptat rusii duelul cu Real Madrid incat spectacolul ieftin provocat de Ovidiu Hategan pe final de meci nici macar n-a contat. Dar UEFA va analiza serios prestatia „centralului” aradean, care in prelungirile partidei i-a dat doua galbene in aceeasi faza portarului Igor Akinfeev. „Asa ceva nu se face”, a fost concluzia pe care a tras-o si Ion Craciunescu. TSKA s-a impus cu 1-0, astfel ca balciul provocat de Hategan n-a influentat in niciun fel rezultatul.

TSKA Real un meci superb cu un final stricat de arbitrul roman

Faza cu pricina s-a petrecut in cel de-al cincilea minut de prelungiri, asta desi Hategan aratase doar patru minute. Akinfeev a protestat la o actiune de atac a oaspetilor, finalizata cu sut pe langa, iar arbitrul roman i-a dat galben. Deranjat ca portarul rusilor nu-si cere iertare pentru iesirea avuta, Hategan i-a mai aratat un galben; astfel, avertizat de doua ori in nici cinci secunde, Akinfeev a vazut rosu, plecand la cabine, spre uluiala intregii asistente. In final, nici el nu stie de ce, aradeanul a prelungit partida pana aproape de minutul 99!

„A gresit mult. Vautrot, fostul mare arbitru, a spus la un curs sa nu ne fortam norocul in prelungiri, pentru ca atunci echipele sunt mereu disperate si in momentele acestea se pot produce foarte multe evenimente. Daca a aratat 4 minute de prelungire, trebuia sa fluiere sfarsitul si nu avea probleme. Dar el a lasat jocul sa continue si, dupa o eroare, a intrat in mai multe erori. Dupa ce dai galben, il notezi si intelegi ca e o situatie deja tensionata. Nu scoti imediat rosul. Dupa aceasta greseala, a inceput sa faca mai multe. Meciul s-a prelungit 8 minute. Asa ceva se intampla doar daca trebuie executat un penalty. Putea sa-l elimine pe portar si sa fluiere finalul. dar el a asteptat sa iasa portarul, sa se faca schimbare, a mai lasat una-doua faze si, din 4 minute, s-au facut 8 minute si ceva”, a reactionat Ion Craciunescu.

author avatar
Bogdan Borcea
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger