AcasăSPORTHari Dumitras este noul presedinte al Federatiei Romane de Rugby

Hari Dumitras este noul presedinte al Federatiei Romane de Rugby

Haralambie Dumitras, fostul international roman, a fost desemnat, marti seara, noul presedinte al Federatiei Romane de Rugby.

Hari Dumitras il inlocuieste pe Alin Petrache, care si-a dat demisia din functia de presedinte al FRR, dupa ce a devenit presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

Hari Dumitras a fost singurul candidat la alegerile pentru sefia FRR, reprezentantii Federatiei ajungand la concluzia ca fostul mare international are toate calitatile necesare pentru a continua proiectele incepute de Alin Petrache.

Astfel, cei 73 de membri prezenti la alegerile de marti l-au votat pe Hari Dumitras cu unanimitate de voturi.

Hari Dumitras (54 de ani) a evoluat ca inchizator, adunand 47 de selectii in nationala Romaniei. A jucat la formatiile franceze Section Palois si RC Strasbourg si a reprezentat Romania la Cupa Mondiala din 1987 si la cea din 1991, cand a si reusit sa marcheze un eseu in victoria cu Fiji, 17-15.

Interesant este ca Hari Dumitras avea o oferta de a deveni noul antrenor cu inaintarea la echipa Steaua Bucuresti, dar a refuzat oferta pentru a deveni presedintele FRR.

Pentru a deveni oficial presedinte FRR, Hari Dumitras si-a dat demisia din functiile pe care le ocupa in cadrul Federatiei, inclusiv din cea de Director National de Dezvoltare.

sursa foto: sportclasic.ro

author avatar
Cristi Ionita
468 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger