AcasăSPORTHaosul FRF s-a extins si la nationala

Haosul FRF s-a extins si la nationala

Tricolorii nu stiu cine-i va antrena pe acest final de preliminarii

Romania a invins Bosnia, dar selectionerul Lucescu a demisionat. „Tricolorii” au plecat in America de Sud cu Emil Sandoi interimar, si fara vedetele Mutu, Tamas, Rat si Sapunaru.

Tricolorii nu stiu cine-i va antrena pe acest final de preliminarii

Haosul domneste peste intreg fotbalul romanesc, iar Federatia lui Mircea Sandu este principala responsabila. In Liga 1 nu se cunoaste soarta Timisoarei sau chestiunea legata de retrogradarea Sportului – vezi scandalul „Licenta” -, iar in Liga 2 nu se stie cine promoveaza, FC Bihor ori Dacia Mioveni, doar oradenii sau numai Dacia. Nici nationala nu sta bine: s-a impus cu 3-0 in fata Bosniei, castigandu-si dreptul de a mai spera la Euro 2012, dar l-a pierdut pe Razvan Lucescu. Selectionerul a sarbatorit prin demisie succesul de vineri seara.

Victorie, apoi ciao!

Razvan a confirmat supozitiile facute inaintea partidei cu Bosnia: a mai condus nationala doar pentru a demisiona dupa o victorie. La finalul partidei din Giulesti, selectionerul si-a inchis mobilul, a mers cu jucatorii in cantonamentul de la Mogosoaia, de unde si-a recuperat autoturismul personal, plecand apoi spre intalnirea cu George Copos si Dinu Gheorghe. In miez de noapte, cei trei au pus la cale ultimele detalii legate de revenirea „Juniorului” la Rapid. Demisia de la nationala avea sa fie confirmata a doua zi, printr-un comunicat FRF.

Si la nationala. Si la Rapid!

Au existat informatii ca Lucescu jr. i-ar fi solicitat acordul presedintelui Mircea Sandu sa pregateasca, in paralel, si Rapidul, si echipa nationala, insa cererea n-avea cum sa fie aprobata. In paranteza fie spus, in decembrie 2009, Razvan a mai incercat ceva similar, daca va amintiti de tentativa de a antrena prima reprezentativa si Unirea Urziceni.

Sandoi, luat pe nepregatite

Drept urmare, in avionul de Sao Paolo s-a urcat Emil Sandoi. Antrenorul reprezentativei Under 21 a precizat ca nu stie ce jucatori are la dispozitie pentru turneul sud-american, fiind luat prin surprindere de noua sarcina trasata de Federatie. Asta, desi in lotul mare sunt multi fotbalisti promovati chiar de la echipa de tineret (Rapa, G.Matei, Tucudean, Gardos, Papp si Alexe).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger