AcasăSPORTHaos la Federatie. CCA, un balaur cu mai multe capete

Haos la Federatie. CCA, un balaur cu mai multe capete

Ion Craciunescu se pregateste sa traga la poarta CCA-ului

Fostul arbitru Ion Craciunescu a declarat, marti, ca a primit o scrisoare din partea FRF prin care a fost anuntat ca va fi respectata decizia tribunalului, conform careia trebuie repus in functia de presedinte al CCA, din care a fost demis in vara anului trecut.

Ion Craciunescu se pregateste sa traga la poarta CCA-ului

Ion Craciunescu a tinut sa precizeze ca nu va mai colabora niciodata cu fostul arbitru Aron Huzu, fara a oferi motive. „Aron Huzu nu va mai lucra cu mine niciodata daca voi reveni la CCA. Sunt niste probleme personale pe care le am cu dansul. Astept sa fiu repus in functie dupa Comitetul Executiv. Am primit o scrisoare de la FRF in care eram anuntat ca va fi respectata decizia Tribunalului”, a declarat fostul sef CCA.

Vasile Avram

Ion Craciunescu a fost demis, la 1 august 2012, de catre Comitetul Executiv al FRF fara a i se oferi o explicatie. Ulterior, Craciunescu a atacat decizia FRF in justitie si a avut castig de cauza. Este de asteptat ca si Vasile Avram, fost presedinte al CCA, sa ceara Federatiei sa-l repuna in functie, dupa ce a fost achitat de instantele civile in dosarul „Mita in elicopter”. Mircea Sandu inca n-a anuntat ce se va intampla cu actualul sef al CCA, Alexandru Deaconu. Pana la luarea unei decizii, arbitrajul romanesc va avea o conducere bicefala.

Alexandru Deaconu
author avatar
Laurentiu Teodorescu
208 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger