AcasăSPORTHanescu a iesit din Top 100 ATP, dar a intrat in Top...

Hanescu a iesit din Top 100 ATP, dar a intrat in Top 200!

Hanescu a castigat un titlu ATP (Gstaad 2008)

Pentru prima data dupa patru ani si jumatate, Victor Hanescu nu mai este intre primii 100 cei mai buni jucatori de tenis din lume.

Hanescu a castigat un titlu ATP (Gstaad 2008)

Bucuresteanul a cazut 12 locuri in ierarhia ATP data publicitatii ieri si ocupa in prezent pozitia 105 ATP. Ultima data cand Victor Hanescu s-a situat in afara TOP 100 a fost in 24 septembrie 2007, dar atunci romanul isi revenea cu greu dupa mai bine de un an de pauza din cauza a doua accidentari grave, la coaste si la spate.

Acum, la aproape 31 de ani, Hanescu, singurul tenisman roman care a tinut sus stindardul in competitiile de simplu, dupa retragerea lui Pavel din 2009, pare ca se apropie si el de finalul carierei. Totusi, Victor promite ca va face tot posibilul pentru a reveni intre cei mai buni 100 de tenismani ai lumii, prima ocazie fiind turneul de 220.000 de dolari de la Casablanca la care va participa in aceasta saptamana. Interesant este ca Victor a fost depasit in clasamentul ATP de Adrian Ungur, tenisman care a urcat pe locul 94 in lume si, la 27 de ani, a atins cea mai buna clasare din cariera, devenind si cel mai bine cotat jucator roman.

author avatar
Cristi Ionita
93 afisari

2 COMENTARII

  1. Pacat. Din cate am auzit, s-ar putea sa nu participe la turneul de la Bucuresti. As fi vrut sa il vad jucand.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger