AcasăSPORTHamilton apasa pe Button(ul) “escape” la McLaren

Hamilton apasa pe Button(ul) “escape” la McLaren

Colaborarea dintre Hamilton si Button nu a fost de bun augur pentru niciunul dintre cei doi piloti

Intr-un moment de sinceritate avut dupa Grand Prix-ul Japoniei, pilotul britanic Lewis Hamilton a recunoscut ca a acceptat sa semneze cu nemtii de la Mercedes din doua motive: banii si tensiunea din sanul echipei McLaren.

Colaborarea dintre Hamilton si Button nu a fost de bun augur pentru niciunul dintre cei doi piloti

Pe langa reteta financiara net avantajoasa (Hamilton va castiga la Mercedes 20 de milioane de euro pe an, cu 5  mai mult fata de cat ii oferise McLaren), Lewis da vina si pe relatia proasta pe care o are cu coechipierul sau, Jenson Button.

Atat Hamilton, cat si Button sunt fosti campioni mondiali, astfel ca cei doi s-au batut constant pentru statutul de lider, actiune care le-a daunat in cele din urma, ambii fiind departe de spaniolul Fernando Alonso, liderul clasamentului general (Lewis locul 4, la 42 de puncte, iar Jenson locul 6, la 63 de puncte). De altfel, intr-un interviu acordat f1live.com, Hamilton a precizat ca „era evident ca McLaren este o teaca prea mica pentru doua sabii extrem de ascutite ca mine si Jenson”. Sezonul viitor, Hamilton va face echipa cu germanul Nico Rosberg, la Mercedes, in timp ce locul sau in tabara celor de la McLaren va fi luat de mexicanul Sergio Perez, actualul echipier al celor de la Sauber si, practic, revelatia sezonului 2012.

author avatar
Cristi Ionita
84 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger