AcasăSPORTHamilton a lasat balta Grand Prix-ul din Japonia dupa ce a aflat...

Hamilton a lasat balta Grand Prix-ul din Japonia dupa ce a aflat ca l-a inselat iubita

Hamilton isi risca activitatea profesionala

Fostul campion mondial de Formula 1 si-a pus intreaga conducere de la McLaren Mercedes in cap dupa ce a parasit Japonia cu patru zile inainte de Grand Prix-ul de la Suzuka. Motivul? Probleme personale.

Hamilton isi risca activitatea profesionala

Desi trebuia sa se pregateasca pentru etapa de duminica, Hamilton si-a pierdut mintile in momentul in care presa din Anglia a difuzat poze cu iubita sa, cantareata Nicole Scherzinger, facandu-si de cap intr-un club de noapte cu Chris Brown, fostul iubit al Rihannei.

Nicole neaga ca si-ar fi facut de cap cu rapperul Chris Brown

Intr-una din ipostaze, Nicole si Chris par ca se saruta de mama focului, dar cantareata neaga acuzatiile. Hamilton a parasit, ieri, val-vartej Japonia pentru o discutie cu artista lui. Chiar daca sunt impreuna de patru ani, Nicole si Lewis au o relatie plina de suisuri si coborasuri, cei doi nefiind pentru prima data in pragul unei despartiri. Oficialii McLaren Mercedes spera ca pilotul sa realizeze gafa facuta si sa fie prezent maine la startul antrenamentelor oficiale pentru Grand Prix-ul Japoniei, dar sustin ca Hamilton nu va scapa de o amenda usturatoare.

author avatar
Cristi Ionita
233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger