AcasăSPORTHalep va ramane numarul 1 mondial si dupa Indian Wells

Halep va ramane numarul 1 mondial si dupa Indian Wells

Caroline Wozniacki, singura care ar fi putut sa o detroneze, a fost eliminata de o pustoaica de 19 ani

Romanca va ramane o perioada lunga pe locul I WTA, indiferent ce rezultate va avea la turneul din California, dupa eliminarea Carolinei Wozniacki, singura care ar fi putut sa o detroneze. Daneza a fost infranta in optimi de rusoaica de Daria Kasatkina, o rusoaica de numai 19 ani.

Caroline Wozniacki singura care ar fi putut sa o detroneze a fost eliminata de o pustoaica de 19 ani

In prezent , distanta dintre Simona Halep si Caroline Wozniacki a crescut la 685 de puncte, dar s-ar putea mari la  1.000 de puncte saptamana viitoare, cand se vor scadea punctele aferente evolutiilor jucatoarelor la editia de anul trecut a turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami. Halep este a doua cea mai longeviva jucatoare pe prima pozitie a ierarhiei jucatoarelor profesioniste fara Grand Slam castigat, dupa rusoaica Dinara Safina (26 de saptamani). Simona Halep a revenit, la 26 februarie, pe locul I WTA. Ea a urcat pentru prima data pe aceasta pozitie la 9 octombrie 2017 si a parasit-o la 29 ianuarie, dupa ce a pierdut finala Australian Open, in fata Carolinei Wozniacki. „Ei bine, sunt numarul 1 in lume, dar nu sunt si cea mai buna. Serena este, in opinia mea, cea mai buna jucatoare din lume. Dar savurez momentul, imi place acest loc, muncesc in fiecare zi pentru a-mi pastra pozitia si sper ca intr-o zi voi voi castiga si un Grand Slam”, a marturisit Simona la  postul Tennis Channel, unde a fost invitata dupa ce  s-a calificat in sferturile de finala de la Indian Wells.

author avatar
Bogdan Borcea
146 afisari

1 COMENTARIU

  1. Continiati sa va faceti de ras cu laudele la adresa acestei fetiscane de tenis care este Halep. Sunteti penibili considerand-o „numarul 1 mondial” sau :”cea mai mare jucatoare de tenis din lume…”, etc. etc. Nu va ia nimeni in serios si de fapt o jigniti si pe ea atribuindu-I calificdative oe care nu le are si nu le merita. Chiar nu va este rusine ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger