AcasăSPORTHalep va juca si in 2015 la Turneul Campioanelor

Halep va juca si in 2015 la Turneul Campioanelor

Simona Halep este in forma maxima la inceput de an

Romanca Simona Halep s-a impus in primul turneu de tenis al anului, la Shenzez, victoria din China determinandu-i pe sefii WTA sa-i rezerve un loc la Turneul Campioanelor, din decembrie.

Simona Halep este in forma maxima la inceput de an

Chiar daca 2015 abia a inceput, oficialii WTA sunt convinsi ca si anul acesta se va incheia la fel ca precedentul: cu Simona Halep pe tabloul principal la Turneul Campioanelor, din Singapore! Pe site-ul forului suprem in tenisul feminin s-a facut urmatoarea analiza, dupa succesul Simonei din China: „Daca rezultatele din sezoanele trecute ar trebui luate in seama, s-ar putea sa le vedeti si anul acesta la Singapore tot pe Simona Halep, Maria Sarapova si Serena Williams. De ce? E simplu, pentru ca, drumul catre Singapore, desi este lung si istovitor, in ultimii ani au existat semne care au indicat din timp cine se va califica acolo. In 2013, prima saptamana din sezon a fost cu adevarat ca o premonitie, cu Serena Williams, Na Li si Agnieszka Radwanska impundandu-se la Brisbane, Shenzhen si Auckland, pentru ca apoi toate trei sa joace si la Turneul Campioanelor. Acelasi lucru s-a intamplat si in 2014, cu Serena, Na Li si Ana Ivanovici in prim plan si la inceput de ianuarie, si in decembrie, in Singapore. Oare am putea vedea ceva similar si in 2015? Cu siguranta ca da, doar Sarapova a castigat la Brisbane, Halep la Shenzhen, iar Williams a cucerit ASB Classic (…) Simona are sanse foarte mari si nu doar datorita carierei, dar s-a descurcat foarte bine in trecut la Turneul Campionelor. Sa nu uitam ca, la prima ei participare, romanca a ajuns pana in finala!”.
Pana sa ajunga la Turneul Campioanelor, Simona Halep si-a propus sa atinga macar faza semifinalelor la Australian Open, ceea ce ar reprezenta mai mult decat „sferturile” jucate la Antipozi in 2014.

author avatar
National
315 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger